Åpning

Den 1. Oktober vil fusjonen mellom Orkdal Sparebank og Meldal Sparebank bli en realitet! Orkdal Sparebank har vært en viktig samarbeidspartner for OIL og vi har derfor valgt å slå av en prat med Dag Olav Løseth, banksjef i Orkdal Sparebank, som ikke tilfeldig også skal åpne Orkdalsmessa i år.

 

1. Er du glad for at Orkdal Sparebank og Meldal Sparebank skal slås sammen til en bank?

Jeg er veldig glad! Fordi jeg er overbevist om at dette er viktig for å sikre at vi også i fremtiden har en solid regional lokalbank med utspring fra det som blir Orkland Kommune. Noe jeg mener er veldig viktig for vår region.


2. Hvordan vil fusjonen påvirke lokalsamfunnet og kundene?

Vi vil ta med oss våre felles verdier inn i Orkla Sparebank. Både kunder og lokalsamfunn skal kjenne igjen oss fra før fusjonen, som en fremtidsrettet bank som står for trygghet og forutsigbarhet med nær og personlig rådgivning og et ektefølt engasjement for lokalsamfunnet. Gjennom fusjonen vil vi være enda bedre rustet til å forsterke og videreutvikle dette. Kort og godt være enda mer for våre kunder og lokalsamfunn.

 

3. Har du personlig noe forhold til Meldal Sparebank?

I og med at jeg trådte mine barnesko på Storås, har Meldal Sparebank vært en viktig samfunnsaktør i lokalsamfunnet jeg vokste opp i. I tillegg var jeg sommervikar i banken mens jeg studerte, samt at jeg var ansatt som BM rådgiver der mellom 2002 og 2005. Absolutt en bank jeg har et personlig forhold til, som jeg også har til Orkdal Sparebank.


4. Du skal åpne Orkdalsmessa i år, hvilket forhold har du til messa?

For det første en messe som jeg besøker hvert år og som setter meg i julestemning. I og med at jeg har barn som er aktive i Orkdal IL har jeg og kona mi Marthe, sammen med så mange andre, vært engasjert i det frivillige arbeidet som må til for å få arrangert messa.


5. Hva betyr jula for deg?

Jula betyr høytid, glede og tid med familien.

sporsmal