Orkdal Sanitetsforening åpner Orkdalsmessa 2018!

Vi er veldig glade for at Orkdal Sanitetsforening ved leder Lisa Ofstad har takket ja til å åpne årets utgave av Orkdalsmessa. De feirer 120-års jubileum i 2018, og er Norges største lokalforening med over 500 medlemmer. Dette ble feiret i stor stil i mai i år, med godt oppmøte.

Foto: Kajsa Selnes

Fra jubileumsfeiringen i Damphuset. Foto: Kajsa Selnes

Sanitetsforeninga har utviklet seg mye de siste årene, og spesielt har mange yngre engasjert seg i foreninga og arbeidet. De har en viktig rolle i lokalsamfunnet, og bidrar både som medmennesker og med økonomisk styrke i mange sammenhenger i dalføret. Et av de største bidragene ble øremerket ny kreftrobot (Da Vinci-robot) på Orkdal Sykehus i 2012, som benyttes under kikkehullsoperasjoner. Et bidrag av enorm betydning for hele regionen.
Foto Kajsa Selnes 2

Ny kreftrobot på Orkdal Sykehus. Foto: Kajsa Selnes

Sanitetsforeninga er tilstede i mange sammenhenger, og bidrar mye inn i mot barn og unge. Her er alt fra Kløvertrimmen til utdeling av refleks for skolestartere.
Kajsa Selnes 3

Bilde fra Kløvertrimmen. Foto: Kajsa Selnes

Vi i Orkdal Idrettslag har mye å takke sanitetsforeninga for. De var en særdeles viktig bidragsyter under utbyggingen av Nye Knyken Skisenter, og øremerket midlene til den flotte rulleskiløypa vi har fått her. Den setter vi veldig stor pris på!
ResizedImage600400 Knyken fra lufta 2013

Knyken Skisenter