Velkommen til bakstekurs 2018

I september blir det bakstekurs og du er hjertelig velkommen! Kurset blir i nybygget oppi Knyken den 22. og 23.september. Oppmøte kl.09.00. Har du spørsmål om kurset, kontakt Lillian Hansen tlf
958 32 529!

Lillian Hansen

 I flere år har bakstegjengen stått på og laget diverse julekaker som selges på messa. Damene møtes før jul og lager tynnlemse, tjukklemse, flatbrød og mjølsgraut.

Skjermbilde 2016 11 21 kl. 21.37.35

 

Overskuddet av messa går til skiavdelinga i Orkdals idrettslag. Dette hadde ikke vært mulig uten hjelp fra blant annet Solhus gård som sponser med potet til tynnlemsen. I tillegg til dette må det rettes en takk til Møllerens som bidrar med mel. 

For alle som har lyst å prøve seg på å lage tradisjonsbakst, er mors kokebok  tilgjengelig på årets messe. Her finner du oppskrifter fra knykendamene. Dersom man er riktig heldig kan det være at man får boka signert av Åsta Sæterbakk, som avbildet på fremsiden av boken. 

Skjermbilde 2016 11 21 kl. 21.54.02

Dugnadsgjengen samles ofte rundt langbordet i knykstuggu. Det er ikke bare før messa de står på. Det har til alle tider vært laget mat til store og små arrangementer. Da er det ofte heimlaga mat og drikke som står på menyen.

En stor takk rettes til alle dugnadsfolk som bidrar på årets messe, både med bakst og andre oppgaver. Messa hadde ikke vært mulig uten dere!

 

Ullmax

Begynt å tenke på årets julegaver?

Det kan være greit å starte i god tid med julegavene, slik at man slipper det årlige førjulstresset. Orkdal Idrettslag har et samarbeid med ullmax, hvor fortjenesten går tilbake til laget. Ullmax er eksperter på ull, og har en ambisjon om at produktene skal passe mange mennesker i ulik aktivitet. 

 Skjermbilde 2016 10 12 kl. 21.24.01

 

Utvalgte produkter er å finne på årets messe. På ullmax sine hjemmesider kan du se hvilke produkter de har.

Støtt Orkdal Idrettslag samtidig som du får et kvalitetsprodukt til lav pris