Messeprisen

En egen jury kårer årets vinner.

Hvert år kårer Orkdalsmessa utstilleren med årets beste stand med premier og honnørord. Ved kåring av prisvinneren legges det vekt på følgende hovedpunkter:

1. Oppbygging/utsmykking av stand
Utstilleren skal fremheve produkter og utstillingen skal være i samsvar med produktet/foretaket.

2. Kvalitet på produktet
Produktet skal være laget av råmateriale og det skal legges vekt på planlegging, gjennomføring og materiellvalg. Produktet må ikke stride mot grunnideen for Orkdalsmessa – Kunst og håndverk.

Messeprisen består av gratis stand på neste års messe og et vakkert åkle i skillbragd m/treoppheng laget av Orkdal Husflidslag.


I år er det Orkdal Sparebank som gir den økonomiske støtten til messeprisen. Dag Olav Løseth har i den anledning sagt noen ord.

Skjermbilde 2016 10 12 kl. 20.42.11

 

Orkdal Sparebank har gjennom 175 års virke i Orkdalsregionen hatt som ambisjon å bidra til et levende lokalsamfunn.

Orkdalsmessa er et tradisjonsrikt arrangement som på flere måter beriker lokalsamfunnet og sørger for julestemning for de mange besøkende.  Orkdal Sparebank er glade for at vi i år får være med å gi ut messeprisen for beste stand på Orkdalsmessa. Prisen skal motivere til økt kvalitet og kreativitet blant utstillerne, noe som også kjennetegner Orkdalsmessa og gjør denne så populær.

Mange timer med frivillig arbeid legges ned i Orkdal IL for å gjøre Orkdalsmessa mulig! Orkdal Sparebank ønsker å benytte anledningen til å takke alle frivillige som gjennom sin innsats og entusiasme bidrar til levende lokalsamfunn!

Vi i Orkdal Sparebank gleder oss og ønsker lykke til med årets Orkdalsmesse!